Fra yt til nyt….sæson 3!

Fra yt til nyt på DR1 starter nu på mandag, d.13. februar på DR1. Og jeg glæder mig.

Jeg har valgt ikke at være med denne gang, som jeg var i sæson 1 og 2.

Da DR spurgte om jeg ville være med, var det med stor ærgrelse at jeg måtte takke nej. Havde lige haft mit møde med kræften, så alle mine indretningsopgaver, workshops og andet godt, som de ville elske at følge med i, var blevet aflyst. Så det gav lige som ikke mening.

Men der er er mange andre spændende folk med i sæson 3, der viser hvordan deres hverdag er fyldt med genbrug og hvordan det kreative er en del af deres hverdag. Er overbevist om at de kære folk hos DR, endnu en gang har formået at skabe et inspirerende, underholdende og kreativt program.

Så jeg vil med en vis vemod, og naturligvis en stor portion interesse, kigge med i sæson 3 på DR1 fra på mandag. Det bliver uden tvivl godt!

3 replies
  1. Petra says:

    Det bliver så godt, glæder mig helt vildt. Er dog ked af at du ikke er med, du har nogle helt geniale ideer!!!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/