Vi skal styres af lyst!

Det skal jeg i hvert fald!!

Har gjort mig nogle tanker på det sidste…..dem får du her. Og det har ikke en føjtende fis med indretning at gøre, næsten ikke…

At sige “jeg gør hvad jeg har lyst til “, kan nemt lyde barnligt og egoistisk. Men det er nogle gange nødvendigt efter min mening. 

Fra mig selv kender jeg det kun alt for godt, det ikke at mærke helt efter hvad jeg egentlig selv har lyst til.  Og tænke at hvis dem omkring mig glade og tilfredse, så er jeg det jo også……not quite!

Det er en smuk tankegang, men den er ikke gangbar i længden. Kan vi ikke mærke vores grænser og vores lyst, kan vi til sidst ikke mærke os selv – og det er virkelig upraktisk. Og det handler om alle livets veje og valg, i bund og grund skal vi jo ikke gøre noget vi ikke har lyst til.

Min kloge skoleleder havde allerede spottet det på det ene år jeg var på hans skole, i 10. klasse….de sidste linier i min udtalelse siger det noget så tydeligt……

gittelacarriere

….jeg syntes det er utrolig morsomt, men også noget af en øjenåbner!

Personligt er jeg blevet meget bevidst om hvordan jeg forholder mig til tingene, mere nu end tidligere i mit liv. (endnu en fordel ved at være sidst i 3o’erne:o). 

Så fremover vil jeg gå efter lysten, min lyst. Til arbejde, venner, familie, kreativitet og alt andet godt jeg har og får i mit liv. Når lysten styrer, så er fornuften til stede….for mig i hvert fald. 

Man kan ikke sige at dette er et indlæg om formidabel og smuk indretning med lækkert genbrug. Men de endnu blødere værdier (blødere end indretning) er der også plads til på min blog. For det er jo i bund og grund min, og dermed mig der sætter grænserne og skriver lige det jeg har lyst til:o)!

Tak fordi I læser med!

De varmeste hilsner

Gitte 

2 replies
  1. Pernille says:

    Du har så fuldstændig ret. Har det på akurat samme måde. Skønt at vide jeg ikke er alene. Kunne forestille mig at jeg nu vil blive mere bevidst om det!
    Pernille

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *