VI NÅR DET VI NÅR!

Det er kloge ord, VI NÅR DET VI NÅR, og dem har jeg lært af et af de gode mennesker, det findes nemlig begge slags.

Jeg er lige hjemvendt fra den skønneste ferie med kæresten, langt væk hvor der mest var masser af sol og så godt som ingen internetforbindelse. Perfekt blanding, og lige hvad jeg trængte til.

2015 været dejlig travl i min forretning, både med indretningsopgaver, kreative workshops, artikler, FRA YT TIL NYT på DR1 osv osv, og så naturligvis min nye “baby” genbrugsfabrikken.dk.

Dette blogindlæg omhandler kort og godt, roen som er ved at indfinde sig. Og hvor vigtigt det er at vi stopper op en gang imellem, trækker vejret og laver en form for status. Og ja, det skal siges at dette blogindlæg tydeligvis ikke omhandler lækker indretning med genbrug selv om det er utrolig vigtigt, men har en lidt dybere hensigt.

Det nytte ikke noget at ræse afsted, vi skal nyde det vi har lige nu! Ja det kan lyde så kliché agtigt, men i foråret oplevede jeg hvordan det føles når man mister en forælder og det er noget der sætter tingene i perspektiv…og virkelig kan hjælpe med at fokusere på det der er vigtigst! Så VI NÅR DET VI NÅR, og lever livet imens!

Så derfor glæder jeg mig nu over at jeg i de næste 12 uger, har valgt ikke at tage ret meget mere arbejde ind end det der allerede er i kalenderen.

Jeg har nemlig taget et valg! Jeg ønsker at være ude hos kunder, hvilket er oplagt med tre større indretningsopgaver i denne periode, og så skal jeg sidde på mit kontor i min hyggelige stue (eller på en café), og arbejde med bloggen her, samt genbrugsfabrikken.dk og nogle nye tiltag der er kommet i hus. MEN en ting er sikkert, VI NÅR DET VI NÅR. Og jeg har derfor bevidst ikke taget for meget arbejde ind, der skal nemlig være tid til at nyde jobbet som jeg elsker. Så jeg ikke har for travlt til at lægge mærke til, at jeg har det job som jeg lige præcis altid har ønsket mig.

Lidt billeder får I her fra der hvor der var helt ro…og hvor kreative tanker summede.

tiden_lacarriere

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.