Verdens nemmeste moodboard

Jeg er ofte blevet spurgt hvad et moodboard egentlig er, hvordan gør man og hvad skal man bruge det til…..svaret får du lige her + opskriften på DET NEMMESTE MOODBOARD du kan lave.

moods_lacarrieredk

Det nemme moodboard:

Du finder bare nogle ting som du kan lide. Hvor farverne, teksturen og formerne tiltaler dig. Læg dem på et bord eller lignende sammen, og tag et billede….så nemt er det.

Så bruger du billedet til at arbejde ud fra, så du kan se hvilke retningslinier du har når du vælger maling, møbler og pynteting til dit rum.

Det traditionelle moodboard:

Her tager du nogle plancher eller plader, som du kan male efter behov. Derpå klistrer du alle de udklip du har fra blade osv, af ting som du gerne vil have i dit rum. Tænk meget på hvilket stil du vælger, og ikke så meget om det lige præcis er den lampe du gerne vil have, men stilen.

Begge metoder er effektive. Den nemme er ….ja nem, giver et hurtigt overblik og du kan komme i gang.

Den traditionelle er mere grundig, og tager dermed længere tid. Det kan være en fordel at være bare en smule visuel, hvis du laver den nemme.

God fornøjelse med fornyelserne!!

3 replies
 1. Mette says:

  Det må jeg prøve…har et gæsteværelse/rodeværelse der trænger gevaldigt til en kærlig hånd!!!

 2. Mathilde H says:

  Det skal prøves. Har før lavet de klippe klistre versioner du skriver om, men har ikke så meget tålmodighed så dette må være vejen frem:o)

 3. Gitte Lacarriere says:

  Ja tålmodighed er en dyd Mathilde, tænker at du vil blive glad for denne version:o)
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *