Vægge dekoreret med genbrug

En af de mest spændende indretningsopgaver jeg har haft længe, er hos affaldsselskabet Vendsyssel AVV i Hjørring.

Har tidligere indrettet deres kantine, lavet dekorationer af genbrug til jubilæum, afholdt workshops og andet godt hos dem. I de sidste måneder har jeg været med til at indrette deres foredragssal og hele administrationen, og her er genbrug en helt naturlig del af indretningen.

AVV har bevidst valgt, gennem deres indretning, at vise hvilke værdier de har og hvad de står for….Hvilket jeg personligt mener er et godt valg for hvilken som helt virksomhed. Når noget er gennemført, kan medarbejderne også mærke at her er der seriøse tanker tænkt.

Noget af det jeg har brugt en del tid på de seneste uge (hvilket den opmærksomme følger på fb og instagram nok har lagt mærke til), er at klargøre væggene i mødelokalerne…..

genbrugstrae_paa_vaeg_gittelacarriere

Det første var dette. Hvor jeg valgte at bruge brugt træ i den skønneste blanding. Kunne dog ikke have klaret det rent praktisk, uden den kyndige tømrer Anders.

genbrug_paa_vaeggen_gittelacarriere

Dette mødelokale dekorerede jeg forleden med brugt porcelæn, som er limet på med den bedste lim jeg kunne finde. Regner derfor med at de bliver hængende! Det er en blanding af kopper, underkopper, tallerkener, låg og mælkekander.

genbrug_boeger_vaeg_lacarriere

Og det store projekt. Der har gjort at en del ømme muskler er at finde på min krop:o)

Væggen med omslag fra læste bøger, som er lidt af et puslespil men det hele værd.

 

Kommer med nogle billeder til jer, når hele projektet er færdigt om ca en måneds tid…..(elsker altså mit arbejde)!

3 replies
 1. janne L
  janne L says:

  Hej Gitte

  Flot og originalt! Jeg er ret vild med væggen med bog omslagene – og den med porcelænet. Glæder mig til at se flere billeder:). God arbejdslyst.

  Hilsen Janne

  Svar
  • Gitte Lacarriere
   Gitte Lacarriere says:

   Tak skal du have Janne:o) Det er et super spændende projekt!! Skal nok vise flere billeder når jeg er helt færdig.
   Gitte

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *