UNDER DYNEN

Så blev man da vist lige sat til tælling. Hold nu helt op.

I skrivende stund er det dag syv under dynen, hvor jeg fortsat skal holde sengen varm med den influenza der ramte mig søndag. Den kom i løbet af ca. 15 minutter, bum, så lå jeg der. Og jeg har ligget her lige siden. Har alle dagene tænkt tanken…i morgen bliver det nok bedre. Men det er ikke tilfældet endnu. Og det er først i dag at mit hoved har overskuddet til at få f.eks disse ord ud.

Ellers har den stået på masser og masser af søvn, og en Netflix serie med titlen Cuckoo som jeg for øvrigt varmt kan anbefale. Lidt mere søvn, og flere mislykkede forsøg på at tømme min indbakke.

Når man bliver tvunget til at lægge sig ned, er jeg jo af den overbevisning at så er der noget man lige skal forstå, eller at man har brug for en lille pause. Kigge at om og se hvad og hvor livet kan justeres til det bedre. Så der har jeg efterhånden gjort mig en hel del tanker…..…..men hjernen er ikke helt oppe i omdrejning endnu, langt fra faktisk. Så det lander når det lander. Vi har alt for travlt, så når vil bliver bedt om at sætte os. Så er det med at lytte.

Har den dybeste tillid til at universet vil mig det bedste, og at der er en grund til at ting sker. Så derfor tager jeg imod denne tur under dynen, også selv om den er lang og jeg har et værksted der gerne vil have mig inden for døren.

Og jo jeg tror på universet, at der er noget større end os. Kunne også kalde det gud, bortset fra at jeg ikke køber den historie, så det er universet for mig. En energi og højere magt som er her og er en del af vores liv og verden. 

Så selv om dette ikke er morsomt på noget plan, så er det med at få det bedste ud af det. Og det går ganske okay. Men hvor er det utroligt at en hel uge kan gå med så godt som ingenting.

Glæder mig til at komme tilbage i mit værksted på mandag….please.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke