Tyvstart

Om man kan kalde det det, ved jeg faktisk ikke. Men som jeg sidder her, i skrivende stund, i min seng klokken 05.52 om morgenen på en ganske almindelig fredag, så føles det lidt sådan.

Ved siden af mig står en kop varm te, som jeg lavede da jeg var ude og tømme og fylde opvaskemaskinen. HVAD sker der lige. For overskudsagtig ser jeg ikke mig selv som, nærmere tværtimod. Men i dag, denne sidste arbejdsdag inden weekenden, der er jeg tidligt i gang og det er her at følelsen af tyvstart kmmer ind.

Er du forælder, så tror jeg du ved hvad jeg mener. Det er følelsen af lige at have haft tiden til fordybelse om morgenen, INDEN de vågner og INDEN dagens tempo sættes i gear.

Jeg kan godt lide disse stunder. Jeg kan lide dem fordi jeg ved at mine børn er her, og at de sover trygt. Jeg kan lide dem fordi det giver mig den essentielle ro om morgenen, inden start. Jeg kan lide dem fordi jeg om lidt kan trykke på play på sæson 2 af RITA, som jeg sluger råt. Nogle er til Amerikanske serier med blod og mord, jeg er til RITA, hun er sgu cool.

Så nu vil jeg og RITA starte dagen, i roligt hyggeligt tempo. Inden jeg senere skal over i mit værksted, og være i det kreative.

Det gør mig glad.

1 reply
 1. Louise
  Louise says:

  Hun er altså også genial, virkelig genial.
  Kan godt lige inspirerende mennesker, og hun er en af dem.
  Håber din dag var god.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke