TV2 NORD & GENBRUG

I sidste uge var jeg inviteret i studiet hos TV2 Nord igen, denne gang for at komme med inspiration til hvad man kan lave med familien i den nyligt overståede vinterferie. Det var naturligvis en kreativ ide med genbrug som enme, og siden de på TV2 Nord i pågældende uge havde emnet GENBRUG, så var det jo oplagt at invitere mig i studiet.

tv2nord_gittelacarriere

Jeg arbejder næsten dagligt med gamle læste bøger, så det var oplagt at vælge de kære bøger til dette indslag. Min datter Molly var med, og vi lavede de fineste kunstværker af gamle bøger, de blev dog ikke helt færdige, men det er de nu og I kan se dem her…..

tv2nord1

tv2nord2

tv2nord4

tv2nord5

Selve fremgangsmetoden beskriver jeg i indslaget, materialerne er malerlærred, maling, bøger, saks og limlak…..

Skulle I have lyst til at se eller gense programmet, så kig med lige her (så længe linket er aktivt:o). Der hvor vi og vores kreative genbrug er med, er ved 19, 29 og 35 minutter.

Det var som altid en fornøjelse med at lave TV, jeg nyder det max! Og så glæder jeg mig til at se alle de nye programmer vi har filmet på DR1 i FRA YT TIL NYT som starter i april…..

2 replies
 1. charlotte says:

  FIN IDE!!!
  Er det rigtigt at du snart starter op med workshops med collager? Og hvad indebærer det?
  Charlotte

 2. Gitte Lacarriere says:

  HEJ CHARLOTTE

  JA DET ER FAKTISK PÅ TAPETET, WORKSHOPS HVOR MAN LÆRER AT LAVE COLLAGER. JEG BRUGER SOM OFTEST LÆSTE BØGER, OG DET BLIVER SUPER GODT. GLÆDER MIG MEGET TIL AT VISE WORKSHOPPEN FREM.

  GITTE

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.