TOMME VÆGGE PÅ KONTORET?

Hvordan ser væggene ud på din arbejdsplads?

Jeg oplever ofte at væggene er oversete, og bliver dekoreret med et tilfældigt maleri som ikke nødvendigvis passe til rummet, eller til virksomheden.

Og det er en skam, for en enkelt væg kan påvirke et helt rum.

De indretninger og vægdekorationer jeg laver, er ofte hos virksomheder der har et ønske om at skabe et løft og en sammenhæng i deres indretning. Her er nogle af resultaterne, der alle er blevet tilpasset de forskellige virksomheders behov og ønsker.

Fremadrettet ønsker jeg at forvandle endnu flere vægge, så tilbringer du din hverdag i nærheden af nogle vægge der trænger til kærlighed, så er du meget velkommen til at tage kontakt.

Materialerne jeg benytter har ofte noget med virksomheden at gøre, og kan være genbrug som nyt. Har tidligere dekoreret med bøger, genbrugstræ, tændstikæsker, kassettebånd, mobiltelefoner, cykler, bogsider, malerlærreder, smykker, collager og meget andet. På LACARRIERE.dk kan du se endnu flere eksempler.

TOMME VÆGGE PÅ KONTORET?
TOMME VÆGGE PÅ KONTORET?
2 replies
  • Gitte
   Gitte says:

   Tak Maria. De kommer vist bare ad sig selv. Når jeg kommer til et rum, kan jeg relativ hurtigt se hvad der skal til for at gøre det til en oplevelse.
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner