TØJET GAV MIG TID

Jeg kan godt lide at have så lidt som muligt at forholde mig til i indretningen i genbrugshjemmet, samtidig med at der skal være hyggeligt, indbydende og fyldt med god energi.

Men jeg oplevede mig selv rydde op hele tiden, og selv om jeg godt kan lide oprydning, så gider jeg simpelthen ikke at gøre det på daglig basis, flere gange dagligt. Og ja jeg ved godt at det er en del af det at bo et sted, men minimeres det skulle det.

Derfor fyldte jeg tre affaldssække med mine skønne vintagefund fra garderoben, og satte dem på loftet. Ville ikke til at sortere til eller fra, hvad skal jeg beholde eller give videre. Gad ikke. Og det skulle gå hurtigt kunne jeg mærke.

Så jeg brugte 10 minutter på at fylde sækkene med alt det jeg ikke har brugt i en rum tid, så kan jeg kigge på det til foråret eller deromkring.

Hvad har det givet mig.

Det har givet mig tid.

For nu er der mindre tøj at vaske, rydde op og lægge på plads. 

OG der er mindre at vælge imellem, så hvad jeg skal have på beslutter jeg hurtigere end før.

Altså, der spares tid. Og er der noget som i ikke kan købe mere af, så er det tid. 

Så jeg er noget så tilpas med løsningen, og når jeg engang kigger i sækkene igen ved jeg, at det bliver meget nemmere at sige farvel til det meste af det. For nu er det første skridt taget.

Oprydning giver luft og overblik, og det trængte jeg lige til.

Gitte

3 replies
 1. Julie
  Julie says:

  Dejligt inspirerende.
  Men hvad med alle dine vintagefund, de lyder interessante…..kunne godt være interesseret!

  Reply
 2. Cindy
  Cindy says:

  Jeg er meget enig. Jeg har ikke brug for mere plads, men færre ting, så der er mindre at rydde op. Så processen er i gang. Jeg har en kælder hvor tingene kommer i inden de ryger videre. Jeg oplever dog jeg kan/skal bruge tingene igen, inden de rydder helt ud, så det er en balancegang at få de rigtige ting ud af døren.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke