To timer i selskab med reolen

Denne Sommer holdt jeg lidt mere ferie end ellers…

…og det gjorde plads til en masse gode konstruktive tanker.

Jeg besluttede mig for mange ting, generelle ændringer for at få et endnu bedre liv. Og en af dem, er at bruge to timer, to gange om måneden med min reol.

Nu er det ikke for at læse, for de fleste bøger jeg har er faktisk såkalde billedbøger for voksne. Og i mit hjem vil det sige, et utal af de fedeste, lækreste mest inspirerende design og boligbøger. Indrømmer gerne at der er en svaghed, for lige præcis den slags bøger. Derfor er udvalget ret omfangsrigt. 

Men jeg havde godt bemærket at jeg ikke altid lige fik disse bøger kigget igennem, og det er simpelthen for dårligt. Derfor bruger jeg nu to timer hveranden uge, på gulvet ved min kære reol (der jo er et af mine god genbrugsfund), på et blødt tæppe, med en stor kande te, en notesbog, og nogle stearinlys.

Der er dog en regel…..jeg må ikke rejse mig i de to timer! Jeg SKAL blive siddende. Kender nemlig mig selv nok til at hvis jeg rejser mig (fordi jeg har fået en eller anden kreativ fin ide med indretningen), kommer jeg ikke tilbage til hyggen.

Det er genialt for mig, at suge viden og inspiration ud af mine bøger….være tilstede i mit hjem, og ikke nødvendigvis surfe det store fine internet for input!

lacarrieredk_boligbøger_genbrug tid_til_hygge_genbrug_boligbøger

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *