To lækre hoteller i London

To lækre hoteller i London

Nu bor jeg der jo ikke mere, så når jeg er i London er det enten med overnatning hos venner eller på hotel. Og det er så blevet til en del hoteller gennem årene, her får du de to bedste jeg har boet på.

St Martins Lane Hotel

stmartinslanehotel

St. Martins Lane Hotel ved Covent Garden og Trafalgar Square, er designet og indrettet af Phillip Starck i 90’erne. Men størstedelen af indretningen er stadig “up to date” i dag.

Værelserne er minimalistiske, og dermed meget hvide. Hvilket var en udfordring for mig, men det gik:o) Selve foyeen, baren og restauranten er indrettet med sjove ideer og kant, og det er rum man føler sig godt tilpas i og kan suge noget at den dejlige storby til sig. Værelserne har en fin størrelse, med store vinduer med udsigt til Trafalgar Square (sådan ca.:o) Læs mere om St Martins Lane Hotel her.

 

The Hoxton Hotel

thehoxtonhotel

The Hoxton i Shoreditch i øst London, var stedet vi boede i december da vi sidst var i London. Jeg har aldrig før valgt hotel i den del af byen, så det var lidt spændende.

Hotellet er indrettet i en rå new yorker stil, med store dybe lædersofaer, åben pejs og rå murstens vægge. Selve værelserne er ikke store, og hænger ikke designmæssigt sammen med den lækre foyer. Men det er en hetl fint hotel. Der er puls, og det er noget at det vigtigste for mig. Området er også fyldt med lækre design butikker, så et besøg værd. Dog skal jeg holde mig til centrum, næste gang – hvor der er lidt mere storby at suge til mig. Læs mere om Hoxton Hotel her.

Når jeg rejser vælger jeg gerne et nyt sted at bo hver gang, for at opleve noget forskelligt. Så derfor har jeg også kun boet på hver at disse hoteller, en gang.

3 replies
  • Ann C. Schødt
   Ann C. Schødt says:

   Seje hoteller, Gitte.

   Hvis du/I kommer til Brighton – som absolut er turen værd – så tjek lige myhotel.
   Det går for at være et bøsse-hotel, så det er designer-tjekket og rent!

   http://www.myhotels.com/my-hotel-brighton/index.html

   Smil fra Ann C.

   Reply
   • Gitte Lacarriere
    Gitte Lacarriere says:

    Tak for det Ann, det ser lækkert ud så det må gerne komme på listen over steder at besøge.
    Gitte

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *