Tidernes Ting i Hjørring…..anbefales!

Genbrugsbutikker, marskandiserer og andre lækre steder, er steder hvor jeg ofte er at finde. På mine ture rundt i det ganske danske, fandt jeg for kort tid siden butikken Tidernes Ting i Hjørring…..sikke et fantastisk sted!!!

Det skal simpelthen opleves, og jeg garanterer at du ikke kan gå derfra uden at bruge bare en smule penge. Personligt faldt jeg for noget keramik og en teaktræshylde, keramikken er den smukke vase/krukke på billedet…….med gule, brunlige og blå nuancer.

tidensting_hjørring_antik_gittelacarriere
tidensting_antik_gittelacarriere

tidensting_gittelacarriere_hjoerring

tidensting_gittelacarriere
Du kan læse mere om Tidernes Ting lige her, og en ting er sikkert, jeg skal forbi igen!

1 reply
  1. Maria Blok Hansen says:

    Hej Gitte. Jeg er da glad for at du reklamerer for mit navn til min butik ‘Tidens Ting’ i Vanløse. Men det ser nu ud som om du har været hos ‘Tidernes Ting’.?? 🙂
    Hilsen Maria

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *