Talerstol til Marianne Jelved

På Galleri Tornby i Tversted, Nordjylland, åbner der lørdag d. 22. november en ret interessant udstilling.

Den hedder SPILD?…og viser alt det smukke kunst som kan laves af affald og skrot. Der er mange anerkende kunstnere med….og så er der mig, jeg er også inviteret med. Jubii.

Jeg skal fremvise nogle møbler og pyntegenstande som jeg har beklædt med stoffer, samt nogle ophængte foldede bøger. Der skal også holdes tale sådan en dag, selvfølgelig skal der det, og den skal holdes af vores kære kulturminister Marianne Jelved.

Og så er det jo at Marianne Jelved skal have sig en talerstol, det skal hun da…..

Den er jeg så i gang med at snedkrerer, og jeg kan afsløre at den har noget med kuffert at gøre…..de smukkeste lækreste gamle kufferter fra 50´erne, og det gør næsten helt ondt i hjertet ved tanken om hvad jeg har planlagt at gøre ved dem! Men flot det bliver den, talerstolen!

kuffert_mariannejelved_talerstol

Jeg glæder mig. Men ville dog nok se lidt mere frem til det, hvis jeg rent faktisk selv kunne være til stede på åbningsdagen. Det kan jeg ikke. Jeg skal nemlig have en forrygende dag med min kreative workshop FEDE IDEER MED LÆSTE BØGER på biblioteket i Beder ved Aarhus, en workshop som jo er gratis at deltage i.

For mere information om udstillingen der løber frem til d. 7. december, så klik ind på Galleri Tornby.

2 replies
  1. METTE Jensen says:

    Det lyder ret spændende. Håber jeg kan nå at kigge forbi i den begrænsede periode der er åbent:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *