TAG TID MENS DU KAN!

Det er sket før, og det kommer HELT sikkert til at ske igen. At min søde kæreste og jeg indlogerer os i tre dage på Comwell Kellers Park ved Vejle fjord, og bare nyder eksistensen.

Vi ved det allesammen, at vi skal leve livet nu, lige nu. At vi skal sætte pris på alle de små ting, også selv om det er at skifte en ble, fjerne ukrudt i haven, løbe 10 km eller tørre støv af. Vi ved at vi bør sætte pris på det hele, men nogle gange så kører livet simpelthen så hurtigt at vi ikke når det. Og det er ikke i orden!

Så anbefalingen herfra er, kom afsted. Det behøver ikke at være til et lækkert hotel med wellness og god mad, det kan også være med telt på ryggen hvis det er det som fungerer for dig.

Bare gør det, kom afsted.

Grunden til at Comwell Kellers Park fungerer for mig (og kæresten min), er flere ting.

Det er lokationen for der er en helt særlig energi og natur i området omkring Kellers Park.

Det er muligheden for at nyde spa, sauna og fuldstændig ro i wellness afdelingen (især på hverdage)

Det er den lækre mad som serveres fra morgen til aften.

Det er servicen.

Og så er det naturligvis INDRETNINGEN!!! For mig er det jo oplagt at indretningen skal fungere, være varm, indbydende, betryggende opløftende, inspirerende og ikke mindst beroligende. Og det er den på Comwell Kellers Park, (lidt genbrug kunne jeg dog godt tilføre men sådan har jeg det jo altid:o)

Vi nød det i fulde drag, og glæder os til næste gang. Indtil da vil jeg så sørge for at nyde alt det andet også, og selv om jeg ikke har nogle bleer at skifte så kan jeg nok finde på noget andet “berigende” at begive mig ud i alligevel.

Billeder blev der som altid taget, og her har I et udpluk af dem. Hav en skøn søndag aften derude.

kellers1

kellers2

kellers3 kellers4

kellers5

kellers6

kellers8

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.