Sunday morning art

Lå i sengen søndag morgen, børnene sov endnu, og jeg nød at vågne da kroppen var klar, og ikke når vækkeuret påtvang mig at starte dagen.

Og så fik jeg den største lyst til at være kreativ, at skabe et nyt maleri. Og som med så meget med mig, så skulle det være med det samme. At vente til senere gav ikke meget mening.
Smuttede i køkkenet og hentede en kop te, lagde det store lærred på gulvet, fandt malingen frem, og så gik jeg i gang. Har nævnt det før, og kommer helt sikkert til det igen, JEG ELSKER DEN KREATIVE PROCESS!

Det at forsvinde ind i den, at fordybe sig, det er så fantastisk en følelse. Og denne søndag morgen, blev det til et nyt maleri til væggen i genbrugshjemmet. Udfordringen med det er dog, at der ikke er mere plads på væggene. De er fyldt. Fyldt med MANGT plakater, malerier, fotografier og børnetegninger, så der er faktisk ikke mere plads.

Derfor skal dette malerie ikke op på væggen her i genbrugshjemmet, det skal sælges. Har lige solgt tre at mine malerier de seneste uger, hvilket er SÅ fedt! Så håber at kunne sælge flere, så de kan pryde nogle vægge rundt omkring i det danske.

Nå. Søndag blev til mandag, og maleriet står som et eksempel på hvad en kreativ indskydelse kan gøre, og hvad der sker når man følger sin kreativitet.

Det måler 100 x 140 cm, og er prissat til 1650 kr. Er også i gang med at gøre plads til malerierne i MANGT butikken, og jeg glæder mig til at vise jer dem….snart.

Tilbage til værkstedet!

2 replies
  1. Klara
    Klara says:

    Lækre farver. Grå er min yndlings.
    Kan godt lide store malerier som dig, de giver mere mening end de små. De kan nemt virke ubetydelige syntes jeg.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Originale kunstværker NO ENTRY og NO ACCESS af Gitte Lykke/MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke