Status på projekt : Ikke købe tøj i en måned

Aftalte med mig selv IKKE at købe nyt tøj eller sko i en måned, men gerne købe tøj fra genbrug og redesigne. Hvordan går det så……..nu i slutningen af 3.uge.

uge 1

Den første uge gik meget roligt, hvor jeg overhovedet ikke tænkte på at shoppe. Går i denne uge rundt med forskellige ideer til hvordan jeg kan gøre noget ved noget tøj fra genbrug, og køber to herreskjorter og fire slips.

Uge 2

Det går op for mig at jeg ikke har planlagt dette lille projekt alt for godt. I den kommende weekend skal jeg på weekend og tøsetur til Aarhus, hvilket altid involverer shopping…….shit! Vil være stærk, og tror selv på at jeg kan. Ikke købe nyt tøj og sko…….tænker at jeg måske køber mig en god creme og en notesbog i stedet!

Uge 3

Ingen problemer…..mangler dog nogle nye strømper, men det må vente til efter d. 8. maj.

ER JEG FALDET I?

lacarrieredk

 

Ja det er jeg faktisk, men jeg fortsætter ufortrødent.

Det var turen i Aarhus der gjorde udslaget, så på dag nr. 14 gik det lidt galt. MEN jeg gjorde det i forskningens navn (overbeviste jeg mig selv om). Efter nogle timers shopping (hvor de andre kørte med kortet) gik turen til Magasin, og der blev jeg fristet.

Kender du det, du går rundt og møder en masse spejle – og pludselig havde jeg overbevist mig selv om at jeg havde behov for en skjorte fra Saint Tropez, og den sidder så fint på mig lover jeg. Jeg havde dårlig samvittighed da jeg tog valget, og jeg vil altid huske den som skjorten jeg ikke skulle have købt….selv om jeg er meget glad for den!

 

Status lige nu: Jeg har fortsat ikke lyst til at købe nyt tøj, og nyder at jeg bare skal bruge det jeg har. Det giver mig nemlig en frihed, ikke at skulle tænke på shopping. Men jeg er ovenud glad for det smarte tørklæde jeg har lavet af genbrug. Bruger det vældig meget, og det er lavet af tre flettede slips, en knap og lidt sytråd.

God arbejdslyst…..kunne du forestille dig en måned uden at købe nyt tøj??

lacarrieredk_slipsslipsetoerklaede_lacarrieredk

 

 

5 replies
 1. My
  My says:

  Det ville jeg absolut ikke kunne klare, overhovedet!
  Men ideen med slippene er købt, og så skal jeg ud og shoppe i morgen:)

  My

  Reply
 2. Karina
  Karina says:

  Du har fået mig i gang med mit eget lille projekt Gitte. Jeg har, til at starte med, valgt at tage oprydningen. Så har med HÅRD hånd sorteret ALT det fra som jeg ikke har brugt i et år, og der er sendt til genbrug.
  Det var en lettelse! Nu overvejer jeg om jeg skal tage en kold tyrker og ikke blive fristet af alle de smukke forårskjoler i butikkerne.
  Hilsner Karina (tak for fed blog)

  Reply
 3. Jeanette
  Jeanette says:

  Du gør det godt vil jeg sige. Kunne ikke have klaret mig med bare en uge!
  Følger spændt.
  Fedt slipse tørklæde!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *