Sommerhuset som kontor

Så er sommerhuset åbnet op efter vinteren, og jeg ELSKER at kommer herop. Det at bo i en lejlighed i byen er jeg utrolig glad for, men jeg kan også mærke at det med at komme ud i naturen, til et hjem nede på jorden med en lille have til….det er ikke så ringe endda som de siger heroppe nordpå.

Sommerhuset har været i min families eje altid, helt tilbage til da det blev bygget i 1940’erne. Det er siden da blevet bygget noget større end de oprindelige 8 kvadratmeter, men er stadig hyggeligt og ikke voldsomt stort….med sine 68 kvadratmeter. Men det er indrettet med sjæl og charme, og masser af genbrugte møbler.

Jeg har lige tilbragt nogle hverdage heroppe, fået det gjort rent og selvsagt flyttet rundt på de forskellige pynteting. Lagt rent sengetøj på, fyldt skabene med mad og er nu klar til weekenden hvor hele familien skal samles til hygge og masser af kærlighed.

Min tanke er faktisk at flytte mit kontor herop, de dage hvor jeg ikke har mine børn eller er hos min kæreste. Her er bare lidt mere ro, hvilket nogle gange er en fordel for mig. Andre gange nyder jeg at slå mig ned på en cafe i Aalborg eller Aarhus, med min Mac og en masse te. Eller sidde på mit kontor derhjemme i lejligheden, og lave kreative genbrugsideer.
Jeg mener at det er sundt at variere sin arbejdsplads hvis man har mulighed for det, så er der ikke stilstand men derimod et konstant flow…hvilket jeg ser som noget positivt.

Dagen i dag startede med en lang tur langs havet….dertil blev der jo i sagens natur taget en del billeder. Og nu sidder jeg her og skriver et enkelt blogindlæg, inden jeg skal i gang med at regne tilbud ud til forskellige indretningsopgaver, og lægge hovedet i blød ift. nogle spændende ideer jeg har med mit firma.
Det bliver interessante tider…..og jeg glæder mig SÅ meget til at dele det hele med jer.

Ind til da….er her lidt billeder fra dagene.

sommerhus_som_arbejdsplads_gittelacarriere(og nej det smukke gule hus, er ikke vores….men fint det er det!)

gittelacarriere_sommerhus

sommerhus_indretning_genbrug

 

arbejdsplads_i_sommerhuset

sommerhus_genbrug_gittelacarriere

arbejdsplads_sommerhuset_gittelacarriere indretning_genbrug_sommerhus_gittelacarriere