SOFAEN OG SAMTALEKØKKENET

Vores køkken er ikke kønt, på ingen måde. Men selve layoutet er ganske fint. Og fordi vi bor til leje, er det et køkken jeg har lært at holde af og nu ligefrem accepterer.

Dog har jeg savnet lidt hygge, lidt samtalekøkken om man vil.

Men det har vi så fået nu.

I forrige uge tænkte jeg om morgenen at det ville være skønt med en lille blomstret sofa i køkkenet, men pladsen er trang så det skulle virkelig være lille.

Senere den dag er min kæreste og jeg ude at køre, kommer forbi en genbrugsbutik to minutter før lukketid. Og der står den.

Vores nye lille blomstrede sofa til køkkenet, til 200 kr….whats not to like.

Den kom ind bag i bilen, slæbt op på 2. sal og nu står den i vores nye “samtalekøkken”.

Det kan godt være den ikke er det mest praktiske osv, men den er godt nok hygglig, indbydende, giver rummet kant og så gør den at rummet nu bliver brugt på en ny måde.

Elsker når det sker.

Så når mine børn er smuttet afsted om morgenen, så er det nu her jeg sidder med morgenmaden og boligbladene eller avisen. Nyder hulestemningen, lader op og efterfølgende tager på arbejde i MANGT MOODSTORE.

At starte dagen på den helt rigtige måde, er utrolig vigtigt for mig. Og det er den lille blomstrede sofa til 200 kr nu en del af.

3 replies
 1. Laila.
  Laila. says:

  Alt det man kan finde i genbrug, det er bare om at være dygtig og heldig. Dejligt køkken du har. Vores er heller ikke det smukkeste i verden, men med en masse personlige ting så hjælper det.

  Reply
  • Gitte
   Gitte says:

   Den er fra MANGT Pernille, så en af mine egne skabelser:o) Den er ikke længere til salg i webshoppen, men skriv mig en mail eller ring og jeg kan sende den til dig:o)
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke