Søndag 7:30

Godmorgen fra Limfjordsbroen, kunne dette indlæg også hedde, men søndag 7:30 smagte nu lidt bedre.

Vågnede lidt over syv i dag, overraskende frisk da jeg ellers stadig er ved at smide en influenza der har haft fat i en uges tid.

Ud af vinduet så jeg de smukkeste farver udspille sig ud over Limfjorden, broen og Aalborg. Nu er jeg tilhænger af at dagene gerne må skille sig ud fra hinanden, så man rent faktisk også føler at man oplever noget nyt og anderledes en gang imellem. Derfor hoppede jeg i tøjet, og ud i den friske morgenluft.

Den lille tur på 20 minutter blev der nogle billeder ud af, alt andet ville jo være ganske umuligt for undertegnede. Der er noget helt særligt ved at være i byen, inden alle de andre er stået op. Har altid været vild med den følelse, og da jeg boede i London var jeg ofte ude at gå om morgenen, bare for at suge den følelse til mig. Den er svær at beskrive, skal næsten opleves. Men det handler om roen man kan finde i en ellers travl verden, og om at opleve byen når den kører langsomt. Det er noget særligt.

Nå men tilbage til turen i dag, som nu er endt med mig under dynen, med te og blog. Og hvilken nydelse det er at kravle under en dyne der stadig er lidt varm….og bare holde fri og slappe af.

Her har I lidt billeder fra min morgentur på Limfjordsbroen, så vil jeg fortsat slappe af, inden vi skal fejre sønnikes 10 års dag senere.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/