DANMARKS DEJLIGSTE SOMMERHUS!

Ja det vil jeg jo mene at det er, Danmarks dejligste sommerhus, og det siger jeg ofte til mine børn når vi nyder dagene deroppe.

Påsken tilbragte jeg i mit sommerhus med min søde kæreste, og det var i påsken at jeg kunne notere at huset allerede nu er udlejet i tre uger til sommer. Jeg lejer nemlig mit skønne sommerhus ud når vi ikke selv bruger det, og der er akkurat som sidste år, rift om ugerne.

I skal ikke snydes for den information, og den oplevelse det er at holde sommerferie i et super hyggeligt, autentisk, nostalgisk og smukt hus, fyldt med charme, god energi og en hel reol fyldt med lækre indretnings og design bøger.

Sommerhuset kalder jeg også”Genbrugssommerhuset” når jeg omtaler det på Instagram og i min Facebook gruppe. Og det gør jeg fordi det er et hus fyldt med de lækreste genbrugsfund og ideer. Der er en helt særlig ro i og omkring huset, det gør at det er det perfekte sted at holde ferie. Et sted som er mit personlige frirum, og som både bruges til ferier og som kontor når jeg har lyst til luftforandring.

Læs mere om huset her….og send mig en mail på gitte@lacarriere.dk så sender jeg dig straks yderligere info om huset, samt ledige uger og priser.

ff

s6

sd

dw

s2

 

2 replies
  1. charlotte says:

    Vi nød at låne det sidste år, og glæder os til at holde ferie der igen i år:o)

  2. Louise says:

    Har nydt mange hyggelige timer i det sommerhus, har min varmeste anbefaling!
    Louise

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *