SIDSTE MANGT AFTEN I ÅR

Jeg lovede mig selv at takke pænt nej til resten af årets Mangt aftener, hvis jeg ikke var på toppen denne gang, hvilket er i morgen. Jeg har i 2019 haft åbent i Mangt Moodstore den sidste tirsdag i hver måned fra 16-20, hvor der har været gratis kreativ hygge, vin og kaffe, snacks og vintagefund og tøj til små penge….blandt andet. Og det har været super fedt!

 I april lå jeg med influenza og måtte aflyse.

I maj gennemførte jeg med en voldsom forkøleses, og blev nærmest sendt hjem i seng af mine gæster.

Og nu i juni gennemfører jeg på trods af en skøn omgang øjenbetændelse/allergi.

Det var i maj at jeg lovede mig selv, at driller min krop mig næste gang jeg skal have Mangt aften, så vil jeg takke pænt nej til resten af årets Mangt aftener. Så derfor er aftenen i morgen, tirsdag d. 25. juni, den sidste planlagte Mangt aften i år. 

For om nogen, så tror jeg meget på at lytte til kroppen. Og min fortæller mig at jeg ikke skal åbne mine døre med faste intervaller. Måske det skal være på en anden måde, men det vil ferien give svaret på.

Så jeg håber at I kigger forbi i morgen. Der er en gratis valgfri Mangt plakat til alle besøgende, der er gratis kreativ hygge hvor vi dekorer notesbøger, der er vintagetøj og interiør til meget små penge, og så er der kaffe, te, vin og snacks….

Kig forbi og lad os ønske hinanden en dejlig sommer…..det bliver en dejlig aften. Jeg garanterer!!!

Mangt Moodstore ligger i Nygade 2 i Nørresundby…..og det er i morgen fra 16-20. Kom når det passer, det er ganske uforpligtende. Håber vi ses!

Glade hilsner

Gitte

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke