Se mit grimme køkken!

Jeg har et grimt køkken, et virkelig grimt køkken.

Der er intet i det køkken som jeg selv ville have valgt, det skulle da lige være skydedøren der gør det muligt at lukke af til det…..eller størrelsen der heller ikke gør mig noget.

Når man som jeg, bor til leje er der ikke meget at gøre ved det, så må man i den grad arbejde med det man har, og få det bedste ud af det.

 

Allerhelst så mit køkken nogenlunde sådan her ud……….

koekkenet_lacarrierekilde: pinterest

Eller noget i denne retning…..

lacarriere_koekkenkilde: pinterest

MEN realiteten er at det ser sådan her ud, gennemført 90ér stil ALL THE WAY.

 mit_grimme_koekken

 

Det viste sig dog (gudskelov) at der ikke skulle voldsomt meget til for at rette op på det, og dermed (delvist) acceptere det!

Så hvad har jeg gjort for at gøre det til mit, så det føles som en del af min ellers skønne lejlighed – og ikke bare en dårlig smag i munden:o)

Jeg har mere eller mindre ignoreret det grimme, og indrettet mig med tilbehør og billeder som var det mit drømmekøkken.

I realiteten er der ikke andre muligheder i en lejelejlighed, og et hyggelig og personligt køkken det VIL jeg s** have!  Her har du et par billeder til inspiration, hvis dit køkken skulle være lige så grimt som mit (fra starten af).

 lacarriere_koekken

lacarriere_koekkenetkoekken_lacarrieredk

 

mit_koekken_lacarriere

Nu nyder jeg at opholde mig der….

Få en lang morgenmad med boligbladene eller avisen om morgen (når ungerne ikke er hjemme), lave lækre retter til mine gæster og hygge med mine skønne børn over aftensmaden…..og tegne mandalaer med dem bagefter.

Så et afskyeligt køkken kan du godt gøre personligt og fyldt med atmosfære, så længe du har hjertet i det.

6 replies
 1. Beate Muller says:

  Må være enig med dig, det er ikke det smukkeste køkken. Men du har gjort det godt. Og ideen om at få det bedste ud af det man har kan jeg godt godkende:o)
  Beate

 2. My says:

  Flot køkken du har fået selv om det ikke ligner dit drømmekøkken. Men er det ikke svært med den der 90’er stil?

 3. Mette says:

  Hej.

  Kan rigtig godt lide det, du gør for at gøre køkkenet til “dit”. Har du overvejet at ændre bagbeklædningens udseende i glasskabet? Dette kan gøres forholdsvis simpelt, hvis du kan fjerne hylderne… En tynd masonitplade (eller kraftig pap), som du kan dekorere efter for godt befindende – den skæres til så den passer og “sættes i spænd” bag hylderne.
  Det gjorde jeg i min gamle leje-lejlighed (har desværre ingen billeder), og det så faktisk fedt ud – og så er det nemt at skifte!

  Blot et forslag 🙂 – Og tak for dine mange rigtig gode ideer…

 4. Gitte Lacarriere says:

  Tak for ideen Mette, har selv tænkt tanken og senere hen gør jeg måske noget ved det.
  Men køkkenet er virkelig SÅ grimt, at jeg lige pt vælger at acceptere det FULDT ud……..men alt hvad det indebærer. Hvis jeg begynder at dække det grimme, vil jeg nok bare blive mindet om hvor fint det kunne være med et GITTE køkken:o)))
  Tak for dit input:o)))

  Gitte

 5. Kristin says:

  I am curious to find out what blog platform you happen to be using? I’m having some small security issues with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any recommendations?

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *