Se DR2 Tema Lørdag i morgen….jeg er med!

DR2 Tema Lørdag……….endelig kan jeg fortælle jer det.

I morgen lørdag d. 5. oktober fra kl. 20.00 er jeg med i DR2 Ta’r Skraldet, hvor jeg er med til at indrette et hjem udelukkende med genbrug og upcycling. Jeg stod for genbrugs delen og dygtige Jesper fra genbyg.dk stod for upcycling – og resultatet blev virkelig godt.

Kan dog ikke løfte sløret for alle ideerne, der må du se med i morgen aften…….en lørdag aften med DR2 Tema Lørdag, bedre kan det da ikke blive!!!

dr2_tema_loerdag_lacarriere

4 replies
 1. janne Lützhøft says:

  Fantastisk tema – det glæder jeg mig så meget til at se. Det er noget jeg arbejder med – og blogger om. Så stort tillykke med at du nu er med til at bringe det frem i alles bevidsthed – i primetime sendetid 🙂

 2. Gitte Lacarriere says:

  Tak Janne:o) Har været forbi din fine blog, og følger med via bloglovin:o))
  Gitte

 3. Gitte Lacarriere says:

  Tak skal du have Janne, skønt at høre!! Det var fint endelig at se programmet…..Hav en dejlig søndag aften:o)
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *