Se DR2 Tema Lørdag i morgen....jeg er med!

Se DR2 Tema Lørdag i morgen….jeg er med!

DR2 Tema Lørdag……….endelig kan jeg fortælle jer det.

I morgen lørdag d. 5. oktober fra kl. 20.00 er jeg med i DR2 Ta’r Skraldet, hvor jeg er med til at indrette et hjem udelukkende med genbrug og upcycling. Jeg stod for genbrugs delen og dygtige Jesper fra genbyg.dk stod for upcycling – og resultatet blev virkelig godt.

Kan dog ikke løfte sløret for alle ideerne, der må du se med i morgen aften…….en lørdag aften med DR2 Tema Lørdag, bedre kan det da ikke blive!!!

dr2_tema_loerdag_lacarriere

4 replies
  1. janne Lützhøft
    janne Lützhøft says:

    Fantastisk tema – det glæder jeg mig så meget til at se. Det er noget jeg arbejder med – og blogger om. Så stort tillykke med at du nu er med til at bringe det frem i alles bevidsthed – i primetime sendetid 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *