Sådan indretter du med kobber fra genbrugsbutikken

Som lovet er her nogle ideer der viser hvad du kan bruge kobber fra genbrugsbutikken til, og så koster det jo kun en brøkdel af hvad det ellers ville koste.

genbrug_kobber_lacarrieredk

Du kan sikkert genkende denne som en dekorativ pande der hænger på væggen. Jeg tog håndtaget af og polerede den, så nu fungerer den perfekt til mine smykker.

Den kostede 20 kr

 

kobber_genbrug_lacarrrieredkKan huske denne urtepotteskjuler fra mit barndomshjem, og har aldrig helt forstået konceptet med den. Men i denne sammenhæng, er den smuk og bliver fremhævet af omgivelserne. Den varme glød i kobberet er jo smuk!

Den kostede 15 kr

 

genbrug_kobber_lacarriere

Mit favoritfund. 

Den hænger så fint på væggen, med en smuk kålplante i. Diskret, enkel og smuk.

Pris 20 kr

Så er du også blevet påvirket af boligbladene til at ønske kobber, men har ikke lyst eller økonomi til at købe de dyre ting fra boligbutikkerne – så smut forbi din lokale genbrugspusher og få et fix. Jeg brugte kun 55 kr, og derefter nød jeg en skøn chai latte på min yndlingscafe – se det er hvad jeg kalder kvalitetstid:o))

1 reply
  1. Karoline Janson says:

    Fede ideer.
    Kan godt lide at de er billige, og samtidig ligner en formue. Havde dog ikke lige set panden som noget der kunne bruges til noget, men den er cool. Karoline Janson

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *