Sådan bruger du designlamper og genbrug sammen!

Efter at have indrettet hele hytten med alt mit smukke genbrug, var der behov for et lille touch design.     For det er som bekendt der hvor kontraster mødes, at kemien opstår.

Gangen i vores nye hjem var den sidste der fik lamper. Jeg har faktisk ventet i snart to måneder på dem, fordi de desværre var i restordre. Så der var spænding da de blev pakket ud, og skulle hænges op. Ville de nu blive så fede som jeg havde håbet?

nye_lamper_genbrugSå dejlig indbydende så lampen ud i loftet i godt tre måneder, om man er smuk i det lys….ja hvis du hedder Helena Christensen ville det nok gå!

 

Nå men jeg havde jo allerede købt et vidunder af en 70ér lampe som jeg ville have op, elektrikeren skulle virkelig finde den rette grimasse….hvilket var en udfordring efter rædslet han allerede havde hængt op i karnappen i stuen. (Rædslet blev diskuteret livligt i Facebook gruppen og den skulle op eller ej, læs med her hvis du vil)

Nogle smukt designede lamper ville jeg finde på det store internet, og valget faldt på tre stk. Frama E27 fra ja….FRAMA ,hvilket er en smuk fatning der fås i forskellige farver. Der i sættes Diamond Light pærer, der er så smukke og giver meget mere kant end en almindelig rund pære.

De var som nævnt i restordre, men jeg købte dem hos Brøgger Belysning i Aarhus – hvor servicen forøvrigt var i højsædet.

frama_E27_lacarrieredk

lacarrieredk_frama_diamond_lights  

Resultatet

Elektrikeren fik dem bakset op, og vi blev enige om at det så knald godt ud…eller det gjorde jeg i hvert fald:o)

genbrugslamperdennyegang_lacarrieredkSå nu er indgangen til vores hjem lys og indbydende, og med en dejlig blanding af genbrug og design. Og så er der naturligvis dæmper på lamperne, hvilket efter min mening er prikken over iét!

Og så var det lige akkurat som jeg havde visualiseret det, elsker når genbrug spiller sammen med nyt design på fineste vis.

Hav en skøn weekend derude!

 

5 replies
 1. Julie says:

  Smuk gang.

  Jeg har selv overvejet at købe de diamant lamper….og har ny taget valget, jeg gør det. De er jo lidt dyre….men det er godt at se dem i et menneskeligt miljø….og ikke bare i et produkt katalog:o)
  Tak for god blog.
  Julie

 2. Mette says:

  Fedt resultat…mon ikke man skulle komme på din workshop og se det live…sender dig lige en mail:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *