SÅDAN LAVER DU EN BUCKET LIST!

Hvad er en BUCKET LIST, og hvad skal den bruges til…ja og hvordan laver man en BUCKET LIST? Det kan du i dette blogindlæg lære, og du kan komme i gang lige med det samme!

bucketlist

Du kender sikkert det engelske udtryk “kick the bucket” der betyder at dø. Deraf kommer The Bucket List, en liste over ting du gerne vil opleve og gøre inden du dør, inden det er din tur til at “kick the bucket”.

Jeg laver en bucket list hvert år omkring nytårsskiftet, og det hænder at den justeres i sommeren, når nogle at tingede kan streges af og flere kan komme på. Så det er ikke en statisk liste, som du absolut SKAL følge til punkt og prikke, det handler vældig meget om at mærke efter.

WHAT TO DO….

  • Finde nogle et stykker papir og en blyant frem.

 

  • På det ene papir skriver du foroven ØNSKER & TANKER FOR 2016, på det andet skiver du BUCKET LIST 2016, måske med dit navn på.

 

  • Tag siden med ØNSKER & TANKER og lad drømmene komme, hvad kunne være dejligt, hvad vil du gerne opleve, hvordan vil du gerne udvikle dig i det kommende år. Det kan være at se en solopgang fra et bjerg, at lære fransk, at løbe et maraton, at blive bedre til at gå i seng kl. 22.00 eller noget helt andet, det er dine drømme og tanker…..intet kan være forkert.

 

  • Vent et par dage, eller klø på med det samme, med at udfylde din helt egen BUCKET LIST. En grund til at vente kunne være at du lige skal tænke dig om en ekstra gang, lige mærke ordentligt efter hvad det virkelig er du ønsker dig på listen. Der findes nemlig folk der mener at det man ønsker sig på en sådan liste, har det med at blive opfyldt…..

 

Nu er du færdig! Hæng din BUCKET LIST et sted hvor du kan se den dagligt, og sæt dig nogle specifikke mål for hvordan dine drømme skal nås. Frem med kalenderen og i gang.

Har du en virksomhed er en bucket list også en rigtig god ide, en strategiplan er der også kloge folk der kalder det. Uanset hvad, så virker det, og det er med til at sikre at det ene år ikke bare forsvinder ind i det næste.

Og gå ikke glip af filmen THE BUCKET LIST med Jack Nicholson og Morgan Freeman, den er intet mindre end genial!

 

Held og lykke med din helt egen BUCKET LIST!

3 replies
  1. Hosting says:

    Mangler du stadig inspiration til, hvad du skal skrive pa din liste eller har du lyst til at se, hvad andre har pa deres liste, sa prove at soge pa bucket list pa f.eks.  Pinterest .

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.