Sådan gik to måneder uden shopping….

Så er tiden gået.

For ca. to måneder siden besluttede jeg mig for  at holde en pause med at handle nyt tøj og sko til mig selv. Manglede jeg noget måtte jeg KUN købe det i genbrug. Tankerne bag kan du læse i indlægget her NO SHOPPING i to måneder.

Jeg er ingen shopaholic, langt fra. Jeg ønskede bare lidt bevidsthed om mine forbrugsvaner. Og det fik jeg…..

Efter de to måneder uden at købe nyt, har jeg fundet ud af hvordan jeg kombinere det tøj jeg allerede har på nye måder. At jeg har tøj jeg rent faktisk ikke bryder mig om, og som nu er givet videre til genbrug  og/eller søde veninder. At jeg har nok bukser, trøjer, skjorter,jakker og sko. At jeg desperat mangler strømper, et par træningsko og et par nye denim bukser. Og når de tre sidstnævnte ting er indkøbt, har jeg egentlig planlagt at stoppe indkøbene igen. Mangler virkelig ikke noget.

Her er det tøj jeg har købt i genbrug over de sidste to måneder….til den nette sum af 280 kr.

genbrugsfund_lacarrieredk

En anden ting der er kommet ud af det. Er at jeg har fået symaskinen frem igen. Og det er ikke den fine lækre en som jeg har fået af min mor, nej i denne omgang er det den jeg har købt i genbrug for 100,-  Og med den lægger jeg kjoler op, syr ting med min datter (når hun ellers er hjemme) og hygger vældigt. Et pudebetræk kan man vel også altid bruge.

symaskine_lacarriere.dk

Så jeg vil sige at det igen har været en fornøjelse at holde pause for shopperiet. 

2 replies
 1. Mette Jensen says:

  Godt gået.
  Inspirerende, ved ikke om jeg kan. Er der andre der gør den slags?
  Mette

 2. Gitte Lacarriere says:

  Det er der helt sikkert Mette. Har tidligere læst en artikel og hørt om nogle med facebook grupper. Jeg har dog ikke kunnet finde sidstnævnte i forbindelse med dette lille projekt.
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *