SÅDAN FINDER DU FARVERNE TIL DIT HJEM!

Det kan være svært at vælge farverne til sit hjem, meget svært.

Ofte bliver jeg spurgt om hvordan det gøres, både i min brevkasse i Nordjyske, i Facebook gruppen og af mine kunder.

Der findes flere svar på spørgsmålet. Og et af dem vil jeg dele med jer nu…..

En af de nemmeste måder at gøre det på, er at kigge på naturen som omgiver os.

På farverne, teksturerne, og ikke mindst sammensætningerne. I naturen får vi vores farvesammensætinger serveret på et sølvfad, det handler bare om at se det og derefter handle på det.

Disse fotografier har jeg taget, og de er oplagte at bruge som inspiration til farvevalget i boligen.

Under billederne forklarer jeg hvordan jeg ser farverne sammensat.

 

farv1Farverne i dette foto kan transformeres til et rum med lysbrune og beige vægge, et mørkegrønt tæppe under sofaen som er mørkebrun. Tilbehøret er beige, brunt, sort og måske suppleret af en varm orange.

 

farv2

Disse farver kan inspirere til et mere livligt indrettet rum, mere bombastisk. Væggene er mørkegrå som asfalten, sofaen er i grønt plys, lænestolen i brun læder og bløde tæpper samt puder i varme brunlige nuancer.

 

farv3Marken med dug og himlen, giver farverne til det rolig rum. Måske et soveværelse, hvor der er plads til ro og fordybelse. Væggene er grå, møblerne er brune og beige, tilbehøret så som puder, gardiner og vaser, er de resterende farver i fotografiet.

 

farv4

 

Disse to fotografier er i udtryk og farver, oplagte til det mere maskuline rum, med et mere grafisk udtryk. Næsten hvide eller grå vægge, stramme linier og stilrent klassisk designmøbler, gerne i træ.

Som prikke over i’et, hvis man vælger at bruge denne fremgangsmåde til at finde farver til hjemmet, kan man hænge fotografiet på væggen i rummet efterfølgende.

Held og lykke med farverne!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.