SÅDAN FÅR DU EN FLOT ENTRE!

Så er gangen blevet færdig, og den er noget så fin. I går spurgte jeg ud i Facebook gruppen, hvilken farve folk ville vælge af disse……elsker input udefra når jeg går i min egen indretningsverden. Jeg valgte den der er anden-øverst, næsten da. Den blev blandet med lidt brunt.

gangen

[embedplusvideo height=”283″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/1NTLrFc” standard=”http://www.youtube.com/v/XtPXPGneQ5c?fs=1″ vars=”ytid=XtPXPGneQ5c&width=450&height=283&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1874″ /]

Der er flere grunde til at jeg ønskede en forandring….

Fornyelse  var øverst på listen

Væggene trængte til at blive malet

Den hvide farve var kedelig

Der skulle ny kunst på væggene

At gøre rummet visuelt større

 

Der kom flere forskellige bud….her har I resultatet…hvad syntes I?

en_ny_gang_lacarriere ny_nem_gang_lacarriere

 

4 replies
  1. Laila says:

    Det ser bare flot ud! Jeg er vild med, når der er en farve på væggen, og at karme og døre så er malet i en helt hvid. I min egen gang har væggene en lys honning-gul farve, og karmene er malet hvide. Desværre har jeg nogle røvsyge døre i bøgefiner, ville hellere at huset havde de typiske mørke døre, som ville passe til huset der er bygget i 1959.

  2. Gitte Lacarriere says:

    Helt enig med de hvide lister, de kommer så meget mere til deres ret.
    Måske du kan vælge at male jeres døre?

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *