Så er jeg flyttet til min nye blog…..

OG JEG ER SIMPELTHEN GLAD!!!

 

Lang tids arbejde har ført til denne nye blog, som jo egentlig er en kombination af en blog og min hjemmeside.

Før havde jeg www.lacarriere.dk som min hjemmeside, og www. gittelacarriere.blogspot.com som min blog. (sidstnævnte er fortsat aktiv lidt endnu)

Men når man er en kreativt individ som jeg, er det en konstant udviklingsproces. Så derfor er denne blog det perfekte eksempel på hvor jeg er lige nu.

Så er jeg flyttet til min nye blog.....

Omdrejningspunket for min nye side er at min blog, som ligger på forsiden.

Og upcycling, redesign og genbrug (som det også så fint kaldes) er hvor mit fokus er. Blandet med en god portion lækker design, boganmeldelser og sjove ideer.

Derudover har jeg mine workhops, der foregår i værkstedet i Nørresundby og hvor folk ellers har lyst at have mig.
OG snart også på nettet, du kan simpelthen købe workshops on-line og arbejde i ro og mag hjemme i stuen. Hvor du følger videoen i dit helt eget tempo. Hvilket jeg selv syntes er ret fint! 

Og nu skrev jeg workshops…..ja det gjorde jeg. 

For der er kommet endnu en til af slagsen. 

Den hedder Lækker indretning med vintagebøger og den første er i værkstedet her d. 28. november 18.00-21.00 til en beskeden pris af 250,- Og der bliver åbnet for tilmelding snarest.
Her lærer du at lave en masse lækre ting til dit hjem ud af vintagebøger (ja fint ord for gamle bøger), æsker, notesbøger, små skulpturer, bogmærker og mange andre lækre ting.

Kan du ikke vente så længe afholder AVV i Hjørring selv samme workshop d. 7. november, så er du en af de heldige borgere i Hjørring eller Brønderslev kommune, kan du være heldig at sikre dig en af de få pladser der er tilbage der.

Nå men mere om det en anden dag, nu glæder jeg mig til at komme i gang med at opgage små film til jer, skrive inspirerende indlæg og lade skriverierne flyde. 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *