ROADTRIP ER DET NYE SORT

Roadtrip er det nye sort…..

Det har jeg lige været på i en uges tid, sammen med min skønne kæreste.
Turen gik til Holland, og var en kombineret work/pleasure tur. Hvilket er et genialt koncept hvis du spørger mig. 

Jeg elsker at rejse ud, blive inspireret og se verden. Og det behøver ikke være langt væk, helst ikke faktisk. Det skal være nemt og bekvemt at komme hjem igen. Så derfor var Holland et super valg, og jeg glæde mig allerede til næste gang.

I Danmark er vi stolte af at vi kan skabe hygge, og det kan vi. Men det kan de altså også i Holland, big time. Private hjem har jeg ikke haft fornøjelsen i at besøge, men deres cafeer, butikker og restauranter oser af hygge. Og det er en sand fornøjelse for mit indretningsarkitekt-hjerte at se, hvordan de bruger de professionelle når det kommer til hvordan lokalerne skal tage sig ud. Det er jo derfor der findes en uddannelse med titlen indretningsarkitekt. Nok om det….

Vi var I Groeningen, Utrecht, Zwolle, Enschede og Rotterdam. Jeg kunne give fif til where to go, men der findes en million guides til de forskellige steder på nettet, så der springer jeg over.

Jeg lægger i stedet nogle billeder ind af nogle smækre lækre indretninger og den smukkeste arkitektur. 

Og så nyder jeg at være fyldt op på inspirations og eventyrbarometret, så er der så meget mere flow i mit arbejde her i MANGT MOODSTORE….og det er vigtigt, for mig.

At komme tilbage til værkstedet, med masser af fedt hollandsk papir i alle afskygninger, og komme i gang med at skabe nye værker. Det er simpelthen noget der gør mig så glad…..

4 replies
  • Gitte
   Gitte says:

   Hej Janne
   Det var det ikke, de kom gående foran mig. En mor go hendes to døtre. Syntes de var så fine:o)
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke