Refurb.dk ….genbrugt IT

Genbrug er mange ting, og at man ligefrem kan genbruge brugt IT udstyr, det er da genialt.

Vi er i dag enormt gode til at smide ting ud som egentlig ikke fejler noget, det gælder både mad, tøj, møbler og IT. Og det glæder mig når der tages konkrete skridt mod at formindske vores evne til at smide ud, at gøre vores jord lidt grønnere.

Refurb.dk er siden jeg stødte på, da jeg skulle lede efter en lille julegave til sønnike. Tænkte at der må da være billigere alternativer til det nye, og så kan jeg jo godt lide ideen om genbrug generelt.

Så fandt jeg Refurb.dk. Her kan jeg nemt finde en brugt computer! De indhenter brugt IT fra store dele af Europa, sletter alt data og installerer nyt. Så er det til halv pris og de har samme garanti og retur ret som ved køb af nyt. What´s not to like!

De sælger både til virksomheder og private, og et er dejligt at se en grøn virksomhed i vækst. De har deres egen youtube kanal…..og her er en lille taster på hvad genbrug IT er, og hvordan de gør det hos Refurb.dk.

Genialt!

[embedplusvideo height=”260″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/1tnV7lY” standard=”http://www.youtube.com/v/6VoxsTYCkVQ?fs=1″ vars=”ytid=6VoxsTYCkVQ&width=500&height=260&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7597″ /]

Og se her hvordan det rent praktisk foregår, når de hos Refurb.dk sørger for at de gøre deres til at vores spild bliver mindre.

Brugte-computere-refurbDK

 

Og så kan jeg kun glæde mig til at computeren til sønnike kommer, at han bliver glad og at der er sparet penge. Men jeg vil også glæde mig over at jeg har købt noget som ellers var blevet kasseret, og fyldt på lossepladsen!

God vind til Refurb.dk skal det lyde herfra!

3 replies
  1. Marianne says:

    Det er umiddelbart ret smart tænkt, så godt reklamen.
    Det må være fedt med et arbejde som dit….
    Marianne Knudson

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *