QUEEN OF HYGGE

QUEEN OF HYGGE

Det er alligevel noget af en titel, men jeg fik den forleden da vi havde gæster. Og så er det ikke første gang. Det er blevet bemærket i mange af mine indretningsopgaver at der er hygge i selve resultatet, en vigtig ting vil jeg mene. Vores rum skal være varme og indbydende, og går man efter det kan man næsten ikke undgå at ende med hyggen. Når mine veninder eller familie kommer på besøg i vores lejlighed, tager de altid turen rundt i alle rummene for at se hvad der er ændret siden sidst, og det er noget der gør mig glad. At kunne inspirere også de nærmeste, og at de bare går rundt uden at spørge. En dejlig fornemmelse, som varmen og hyggen bringer.

Om jeg vil benytte titlen i mit arbejde er dog tvivlsomt, men taget den til mig det har jeg gjort.

Jeg mener at uanset om det er i vores hjem eller på en cafe eller i en kantine ja eller et mødelokale, så skal rummene støtte os og være en oplevelse. Og det er her at farvevalg, materialer, kunst og belysning er noget så vigtigt. Og som regel kan det gøres for ret små penge, da jeg jo altid tager udgangspunkt i mine kunders nuværende møbler.

Er i gang med at finpudse et nyt koncept som jeg kommer ud med i 2018, som både private og virksomheder kan drage nytte af, og jeg glæder mig meget til at dele det med jer.

Lidt af min hygge til jer….

QUEEN OF HYGGE
QUEEN OF HYGGE
QUEEN OF HYGGE
3 replies
 1. Sandra
  Sandra says:

  Jeg bakker op! Hygge det kan du. Har nydt de forskellige workshops i dit værksted, og DER er godt nok hyggeligt. God jul Gitte.
  Sandra

  Reply
 2. Louise
  Louise says:

  Hygge er vigtigt, og du er god til det Gitte. Nyder at følge med her og på instagram og facebook, bliver så inspireret.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke