Profil Optik…..nye briller ja tak!

 Den opmærksomme læser vil have lagt mærke til at jeg er tilhænger af briller, store briller tak!

Jeg er meget glad for mine blå briller, også selv om der er dage hvor jeg måske ikke liiige har lyst til den opmærksomhed de en gang imellem kan give. Derfor er det godt at have nogle forskellige at vælge imellem, det er nok lidt som med sko (for nogen….incl. mig selv)

Havde godt spottet den nye serie fra Profil Optik, med det oplagte navn PO. De er i formen som mine blå briller, hvilket er den bedste form til mig….det er i hvert fald min overbevisning, så lad mig endelig leve i fred med den:o) for det er jo muligt at det bare er sådan, fordi jeg har et stort hoved…..

Nå men smuttede forbi Profil Optik på Østerågade i Aalborg….og fik checket øjnenes tilstand. Alt vel!

PO_by_profil_optik_lacarriere

Det er prisen og designet der tiltaler mig….små 1400 kr for et par briller…:o)

Selve PO serien er enkel og stilren, men også en brille der ikke er nem at overse….lige noget for mig. Prøvede flere forskellige, der er i alt 8 modeller i serien, og i 3 forskellige farvekombinationer. Faldt til sidst for den største af dem………som igen passer bedst til hovedstørrelsen…

Brillen var faktisk lidt for stor, dvs. den kom i cambulage med mine kinder. Men det blev der rodet bod på af den flinke hjælper. God og effektiv service hele vejen….hvilket altid gør glad og giver god mening.

Kunne kombinere dagen med min jagt på den bedste cafe og bedste Chai Latte i Aalborg….de besøgte cafeer til nu kan du læse om her! 

Skal du også have en fed brille til en fornuftig pris, så kig forbi din nærmeste Profil Optik eller på nettet……

Nu vil jeg nyde min nye brille, men absolut ikke opgive de blå…de sorte…eller de grønne….et mønster er vist ved at vise sig!

2 replies
  1. Lotte says:

    Har selv lige købt nogle…lidt mindre end dine og i grøn, de er skønne!
    Lotte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *