Persienner og stuklofter…nej tak!!

De var der da jeg flyttede ind, det er de så ikke mere…..

Persienner og mig, det har egentlig aldrig været alt for godt. Og så alligevel. En gang tilbage i 80’erne elskede jeg dem. Jeg husker især den dag hvor vi spraymalede kinesiske tegn på min mosters nyindkøbte persienner, det var en stor dag! Lidt på højde med de dage tilbragt med at lave svampeeffekt på væggene i både mit og min sølle brors værelser.

For er der noget der ikke fungere her i verden…så er det persienner og stuklofter!

Persiennerne er afskyelige, stuklofterne er smukke!

Nå.

Men da vil flyttede ind i lejligheden her forrige år, var den udstyret med ufattelige mange persienner. Larmende støvende persienner….som jeg aldrig fik et godt forhold til. Derfor var det også en befrielse at de endelig blev skiftet ud. At det er en lejet lejlighed, som jeg ikke vil bruge alt for mange penge på….er med til at gøre at jeg ikke har fået dem skiftet tidligere.

Men det har jeg så nu. Købt de fineste grå rullegardiner, er ikke larmer for meget hverken for synet eller for ørene når de trækkes op og ned. Og det har givet nogle endnu mere harmoniske rum, og dermed et skønnere hjem for os der bor her. Win win all round!

gardiner_gittelacarriere

Så har du nogle gardiner eller persienner du ikke kan lide, så vælg for himlens skyld at skifte dem ud. Selv om det kan virke som en mindre ting i et hjem, så har det en enorm stor effekt for hvordan dine rum fungerer!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *