NYE MIXED MEDIA COLLAGER

Som kunstner og som menneske udvikler man sig løbende, det er ikke noget som kan stoppes eller forceres, sådan er det bare. Min kunst har taget et skridt videre, og den har lige nu et mere enkelt og skarpt udtryk end tidligere. Der er kommet flere materialer med i processen, så de fleste af værkerne er mixed media.

Jeg bruger gammelt papir, maling, blæk, symaskine, skrivemaskine og pels. Og jeg elsker den rejse jeg er på sammen med min kreativitet og skabertrang. Nyder at lave mine kunstcollager, at få et budskab ud, og at de “flytter” fra mit værksted og hjem til gode mennesker.

Disse er lige kommet i webshoppen, håber I kan lide dem.

Gitte

2 replies
 1. Janni
  Janni says:

  Hej Gitte
  De er super flotte, har fulgt dig længe og kan tydeligt se den fine udvikling din kunst har taget. Jeg købte et af dine værker sidste år, og det hænger så smukt i vores stue.
  Ser frem til at opleve dig og dine værker på sommerudstillingen hos Galleri Munken i Løkken.
  Janni

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke