NYE BRILLER…

Jeg har i en del år efterhånden, brugt dette billede af mig selv med de meget blå briller. Men nu skal der fornyelse til, der skal købes nye briller!

baekgaardoptik_optikker_nordjylland

Da jeg for ikke så længe siden var ude på en workshop, og ikke blev genkendt af kursisterne pga. manglende blå briller. Tog jeg beslutningen, der skal findes noget nyt!

Der er nemlig blevet sådan at jeg faktisk næsten ikke bruger de blå biller mere, de var bleve lidt for blå…..måske det har noget med alderen at gøre, det skal ikke kunne siges.

Jeg har min faste brille pusher, en lokal en af slagsen, Bækgaard Optik i Vodskov, Nordjylland. Så det var min første destination. Kunne nemt havde gået andre steder hen, men her er udvalget forbavsende stort og veludvalgt. Finder altid noget lækkert, solbrillerne med styrke blev også fundet der sidste år.

Nå men jeg skulle jo vælge, og derfor tog jeg en hel del billeder for at dele med jer (og Facebook gruppen), og finde ud af hvilke briller jeg skulle erhverve mig.

I Facebook gruppen har de allerede givet deres meninger til kende, men jeg er ikke overbevist endnu. Hvilke af disse syntes I jeg skal vælge?

baekgaard_optik_briller_nordjylland Baekgaard_optik_optiker_nordjylland briller_nordjylland_baekgaardoptikHvilken brille mener I at jeg skal vælge?

 

9 replies
 1. Mads T. says:

  Jeg er ikke enig med dem i Facebook gruppen, jeg syntes nummer to er bedst…med en smuk farve!

 2. JOAN says:

  Nummer tre er måske lige stor nok, så vil sige nummer to er mest dig.
  Det siger jeg så uden at kende dig personligt, men umiddelbart passer den bedst.
  JOAN

 3. Pernille O says:

  Nummer tre er klart for stor.
  Syntes at nummer et er for tyk i stellet, så valget må være nummer to:)

 4. lotte t. says:

  Nummer tre er gode til dig, selv om de er lidt store!
  Men de blå fra før har jeg nu altid kunnet lide:o)
  LOTTE

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *