NYE BRILLER FUNDET!

Så er de nye briller fundet, købt og betalt!

Hos Bækgaard Optik i Vodskov Nordjylland, som er min helt egen brille pusher, fandt jeg de briller som jeg ønskede mig. Jeg har nemlig været på jagt efter nye, og spurgte både her på bloggen OG i Facebook gruppen….hvilket par jeg skulle vælge.

Hele 95% valgte brille nummer et, tak til alle jer der stemte!!!

Som en enkelt af jer skrev…..hør lige her allesammen…nr 1 er det sikre valg – Gitte har jo masser af kant og vælger aldrig det sikre…hun skal have nr. to….eller tre. 

baekgaard_optik_gittelacarriere

Og nu er det så sådan, at jeg er helt vildt glad for jeres tilbagemeldinger….men valgte altså at købe par nummer to. SORRY:o)

Jeg er ganske forelsket i dem. De er blå, men ikke den samme stærke blå som før. De er lette i udtrykket, og så er de dansk design….og det er et plus i min bog.

baekgaard_optik_briller

De er af mærket Monoqool og er 3D printet!! Wow. Vidste ikke at det også kunne lade sig gøre med briller, men det kunne den flinke Lene fra Bækgaard Optik fortælle mig om. Forresten….når jeg skriver at hun er min brillepusher, så er det fordi at det er hun. Udvalget i butikken i Vodskov er forbløffende stort og lige mig, der er alle slags briller samt dem som jeg godt kan lide, med lidt kant:o)

Du kan få mere kendskab til Bækgaard Optik her, og klik endelig forbi Facebook gruppen.

4 replies
  1. Pernille says:

    Hvor er de fine, også selv om du ikke valgte dem der var forslået til dig:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *