Nu må der shoppes!!!

Det er lige gået op for mig at der nu er måneden gået, den måned hvor jeg ikke ville købe nyt tøj eller sko til mig selv.

Og måneden hvor jeg kun måtte købe genbrugstøj, og redesigne det. OG bagefter lægge alt det jeg ikke har brugt i denne måned, i sække til om tre måneder – og kan jeg ikke huske hvad der er i dem, skal de til genbrug. (mærkelig aftale at lave med sig selv…er der flere der har sagt:o)

JA!

Hvad kan jeg sige, jeg købte jo den lille hvide skjorte, fint nok. Men savner ikke shopping som sådan. Sidder faktisk i skrivende stund og venter på min svigerinde, der kommer for at tømme min garderobe!

Can´t wait!!!

Et par billeder fra garderoben INDEN den formindskes……

dklacarriere

lacarrieredklacarriere

lacarriere_dk

lacarrieredk

Så vil jeg smutte på en lille ferie i sommerhuset med børnene……hvilket betyder yderst begrænset internet. Det bliver godt, godt Kr. Himmelfartsferie til jer alle.

1 reply
  1. Jeanette says:

    Lækre farver i garderoben Gitte, sig mig er det et helt værelse fyldt med tøj???
    (godt gået med en måned!)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *