Nordjyllands største genbrugsbutik….

Nordjyllands største genbrugsbutik, det var hvad de skrev i avisen da den åbnede for kort tid siden.

Stor det er den, og den har til huse i det der tidligere var en vældig stor Baby Sam forretning, i Svenstrup lige syd for Aalborg (og meget tæt på motorvejen).

Det er en meget velorganiseret butik, men en voldsomt stort udvalg i DET HELE. Det er ikke en butik der kun har møbler og f.eks. bøger, nej de har det hele og det er dejligt overskueligt. For en genbrugsfreak som mig, er det en fordel når jeg ikke skal køre rundt til 5 forskellige butikker (selv om det også er sjovt), og så sparet jeg lidt tid:o)

danmission_genbrug_svenstrup_lacarrieredkdanmission_genbrug_svenstrup_gittelacarriere_lacarrieredkdanmission_genbrug_svenstrup_gittelacarriere

Jeg købte kun en ting, og den var jeg ikke helt sikker på om jeg skulle have op…så jeg spurgte de glade folk  i Facebook gruppen…..læs med her hvor meget opmærksomhed en så anderledes en lampe/urtepotteskjuler kan følge med sig.

Og se hvad resultatet blev, kom den op….?

grimt_design_lacarrieredk

For at finde vej til butikken klik ind på Danmissison side lige her.

12 replies
 1. Patricia says:

  Den sofa bænk ting kunne jeg godt bruge i mit køkken alrum…..tror lige jeg ringer til dem:o)
  Tak Gitte

 2. Gitte Lacarriere says:

  Det behøver du ikke Patricia. Den var allerede solgt desværre…..men de får jo hele tiden nyt ind!
  Gitte

 3. Gitte Lacarriere says:

  Helt enig Julie, den er ikke køn. Men jeg overvejer at sætte mere og mere pris på den, især om aftenen er den fin. Når lysdæmperen kører showet:o)
  Gitte

 4. Leif Torp says:

  Har i 2 lænestole der er ok og ens da vi vil komme ned fredag hvis i har for vi kommmer fra Skagen

 5. Gitte says:

  Hej Leif
  Jeg har blot skrevet et indlæg om butikken, jeg ejer den ikke. Du skal søge efter Danmission Svenstrup, så kan de svare dig:o) Held og lykke.
  Glade hilsner
  Gitte

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Nordjyllands største genbrugsbutik…. – mangt.dkDet er en meget velorganiseret butik, men en voldsomt stort udvalg i DET HELE. Det er ikke en butik der kun har møbler og f.eks. bøger, nej de har det hele og det er dejligt overskueligt.læs mere.. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *