Neon i indretningen…..er det nu en god ide?

Neon er jo ikke til at overse, hverken i tøjmoden eller i boligbladene. Men hvor smart er det lige det er i vores hjem, det satte jeg mig for at finde ud af.

Jeg er som bekendt ikke vild med at bruge en formue på den seneste dille……især når jeg umiddelbart mener det ikke er en videre holdbar ide.

Lige sådan har jeg det med neon i boligindretningen, og tildels også i modebilledet. Og det skal siges at det nemt kan have noget at gøre med at jeg ligefrem kan huske sidste gang neon var hot.

Nå men for at vende tilbage til mit lille eksperiment. Jeg ville jo finde ud af om det kunne være noget for mig, så spraydåserne kom frem. Malede nogle gamle metalkrus og vaser, i støvet blå, brun og neon pink………….som den opmærksomme læser vil kunne se på billederne herunder.

Konklusionen: Ja selvfølgelig kan det bruges i boligindretningen, det der neon. Bare ikke her hos mig. Lader opstillingen stå i nogle dage dog, for at se om det bliver bedre. Men den der neon pink………..hu ha den er skarp.

 

Hav en skøn weekend…..min skal bruges med dejlige børn, kjole indkøb, færdiggørelse af designopgaver, lidt tøsehygge og noget søvn!

neon_lacarriere

lacarrieredk_neon

lacarriere_neon

gittelacarriere_neon

2 replies
  1. Pernille says:

    Jeg vidste ikke at man kunne få neon spraymaling, hvor har du købt det og hvad var prisen?

  2. Gitte Lacarriere says:

    Det er fra Gold Acrylic…….kan købes i de gode hobby butikker.
    Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *