Nem kreativ påskepynt!

Jeg er ikke til at pynte til jul, men gør det for ungernes skyld. Jeg er SLET ikke til at pynte til påske, det er simpelthen bare for besværligt og utrolig nytteløst i min verden og i mit hjem.

nempåske_gittelacarriere_lacarrieredkMen hvad gør man så når man bliver inviteret i TV2 Nord, for at give fif til påskepynt med genbrugsmaterialer. Man går all in på påskeæg, påskekreativitet, påske mig her og påske mig der.
Men hvor var og er jeg dog godt tilfreds med resultatet, det er virkelig fint. Og der er ikke en fårekylling i syne….

Kig med her hvordan det hele gik i studiet…(klik på billedet)
gittelacarriere_genbrug_påskeideer
nempåskepynt_gittelacarriere

nempåskepynt_gittelacarriere_lacarriere.dkOg hvordan resultatet blev af kunstværket jeg lavede til væggen….For æg behøver ikke nødvendigvis at være i den traditionelle fortand. Dette lille sømbillede kan bruges året rundt, og minde familien om hvodan de hyggede sig sammen da de lavede det. Det færdiggør jeg i studiet, men linket er desværre forsvundet.

sømbillede_gittelacarriere

sømbillede_lacarrieredk_gittelacarriereGlædelig påske til jer alle, lad det gode vejr nydes om det er med fårekyllinger eller ej:o)

Og uanset hvad, så giver det god mening med nem kreativ påskepynt!