Nem app til genbrugsjagten!

Jeg er jo meget glad for både min iPhone og min iPad, de bliver brugt til alt, mails, billeder, blogge, instagram, pinterest og så lidt shopping.

Nu er jeg stadig glad for ikke at købe nyt, og derfor leder jeg jo også efter genbrug på nettet (når jeg ikke lige har forvildet mig ind i en genbrugsbutik)

Forleden fandt den nye app fra Den Blå Avis, var det en positiv opdagelse……for det kan til tider være lidt af en udfordring at søge på almindelige hjemmesider via iPad eller iPhone. Så den gratis App fra DBA blev straks hentet ned.

Og fandt lidt lækkerier, et par retro vaser lige til køkkenbordet…….

retro_vaser_lacarrieredk

Så sidder du og hungrer efter et fix af genbrug, men kan ikke komme ud af døren fordi du har tre sultne børn der skal lave lektier, en undulat der skal til lægen eller bare ønsker dig lidt lækkert genbrug. Så vil jeg gerne anbefale denne app, hvor søgningsmulighederne gør det nemt at finde lækre fund.

Har du lige gennemgået en større oprydning, er det også vældig nemt at oprette et salg via denne app. Det tog mig et par minutter, at sætte min gamle overlocker til salg….så venter nu i spænding.

4 replies
  1. My says:

    Jeg har lige afprøvet den Gitte, tak for fiffet! Nu glæder jeg mig til mit mussel sted kommer:)

  2. Sanne Baun says:

    Jeg er ligeså bidt af genbrug og der er slet ikke timer nok i døgnet, hvis man skal have sit genbrugs fix dagligt :0) men har du prøvet den App der hedder “Genbrugsbutik.nu” den viser åbningstider og beskrivelse af hvad de forskellige butikker har. Der er lige nu 673 butikker med :0)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *