Når der er ro!

Ro er simpelthen så vigtigt i den verden vi lever i i dag, for os alle sammen.

Vi skal hele tiden tage stilling til tusindevis af indtryk fra alle kanter, bearbejde dem og så videre til det næste. Der er ikke noget at sige til at mange mennesker i dag, børn som voksne, er pressede. Og det skal der sættes fokus på, ikke det at vi er pressede og har travlt, for det ved vi godt alle sammen. (og der er har været vældig meget fokus på det gennem de seneste år). Men fokus på at være opmærksomme på hullerne med fuldstændig ro. Da det er dem der giver energien, mener undertegnede.

For mig finder jeg ro flere forskellige steder.

Det kan være i mit sommerhus, med min forlovede, på lange gåture, eller med et eller andet forsøg på meditation, som jeg stadig afventer at mestre til fulde.

Og så stunder som lige nu.

Hvor to børn er smuttet ud af døren til skole, og hvor jeg sidder tilbage med roen, ja og oprydningen. Men den ser vi lige bort fra for nu.

Roen til at få min dag, min tid, startet i ro og mag. Hvilket jo er essentielt når man fortsat ikke arbejder på fuld tryk. Og så bare sidde her og læse et blad, mens teen bliver kold, eller få ideen til et blogindlæg som dette.

Uanset hvad der skal til, så mener jeg at vi alle har behov for ro. Rolige stunder eller pauser, hvor vi simpelthen bare kan lade op. Opmærksomheden på hvad vi har brug for hver især, er første skridt i den retning. En retning som jeg tænker er meget vigtig.

Nu vil jeg så læse lidt mere i mit blad, og så kigge på oprydningen lidt senere.

Hav en skøn dag derude!

1 reply
  1. Jette says:

    God ide med ro, det kan dog være svært at få med børn og fuldtidsarbejde syntes jeg. Men inspirerende.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/