MIT NYE KONTOR

…..jeg er fuldstændig vild med det!

Et kontor i hjemmet er et utrolig vigtigt rum eller området. Det skal helst fungere fuldstændigt optimalt. Være nemt at holde ryddet og pænt, være inspirerende, være pænt at se på hvis det er en del af f.eks. stuen osv osv.

nyt2

Jeg har et kontor, eller rettere havde et kontor, hvor der er et langt indbygget skrivebord og masser af skabsplads. Det er på ca. 10 kvadratmeter, og er egentlig et fint nok rum – bare ikke til kontor.

Derfor valgte jeg for nogle måneder siden at flytte mit kontor ind i stuen (hvor jeg oftest sad alligevel) stuen med stukloftet, lyset, og med kig til fjorden og limfjordsbroen. Der er bare så meget mere energi i det rum, i forhold til mit nu tidligere kontor.

Først brugte jeg det smukke patienerede metalbord på hjul, som jeg fandt i en container for nogle år siden, som skrivebord. Det var dog ikke optimalt, når det kom til min kropsholdning og ryggen. Så jeg tog på shoppetur

Jeg ønskede et skrivebord som ikke nødvendigvis ødelagde indretningen af stuen, et hjørne skulle laves som kunne passe ind, også selv om vi har gæster osv.

Turen gik til den nærmeste genbrugsbutik, hvor jeg i første omgang var så heldig at finde noget lækkert grej til mit kontor, en clipsemaskine og en hullemaskine i den helt rigtige stil, til i alt 20 kr.

nyt6

I baglokalet fandt jeg et dejligt gammelt værkstedsbord, som nu fungerer som mit skrivebord. Det er blankpoleret, hvilket leder tankerne mod de fine direktionsskriveborde, og så har det sorte metalben, den perfekte blanding til mit kontor.

nyt4

Mit højt hadede savsmuldstapet har jeg længe gerne ville af med, men da vi bor til leje, er det ikke noget jeg ønsker at investere i, nyt tapet altså. Samtidig ønskede jeg nogle rustikke og anderledes vægge, så de er nu beklædt med bagsiden af gamle malerier.

Så mit nye kontor er nu det absolut skønneste rum i rummet…..som jeg fuldt ud nyder at opholde mig i, og det fungerer optimalt når det kommer til at have et smukt kontor der ikke fylder for meget, og som nemt kan se ryddeligt og flot ud.

 

nyt1

nyt2

nyt3

nyt5

Som opbevaring har jeg en gammel kuffert fra en symaskine, tæppet på gulvet og stolen er fra IKEA, lampen skulle min kæreste af med så den spraymalede jeg hvid og korkpladen på bordet er fra Søstrene Grene.

Dette er beviset på at indretningen og placeringen af en kontor er utrolig vigtig, i forhold til produktiviteten og trivslen. Og når der så er brugt genbrug, så er jeg ovenud tilfreds, genbrugshjemmet er et godt sted at være.

3 replies
  1. MADS T. says:

    Det er virkelig nogle fine ideer!
    Har nogle gamle malerier stående, så tænker at de skal bruges:o)

  2. MADS T. says:

    Det er virkelig nogle fine ideer!
    Har nogle gamle malerier stående, så tænker at de skal bruges:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.