Min svaghed for gamle duge…som jeg ikke bruger!

Gamle duge, jeg har en svaghed og jeg fatter egentlig ikke helt hvorfor…og dog. Ved nærmere eftertanke er det nok fordi at jeg godt kan lige at have gæster (selv om jeg aldrig lægger dug på), fordi jeg kan lide farverne og mønstrene og historierne de kunne fortælle hvis de kunne tale.

Forleden fordybede jeg mig i en ordentlig sending gamle duge, på turen rundt i genbrugsbutikkerne. Og et par billeder blev det da også til. Nogle blev delt på Instagram, og resten gemte jeg til dette blogindlæg.

Og det der er så fedt ved dem, er jo at det oftest er det lækreste stof. Og anvendelsesmulighederne er mange. Af gamle duge kan man lave pudebetræk, tøj, tehætte, betrække møbler, lave gardiner og meget mere. Genbrugsideerne er der nok af…..uanset, så er jeg vild med gamle duge!

Og her har I et par billeder fra fordybelsen….

duge_gittelacarriere

gamleduge_gittelacarriere

gittelacarriere_duge

gittelacarriere_gamleduge

lacarriere_gamle_duge

1 reply
  1. Bella says:

    Du har noget så ret, jeg er selv ret vild med de gamle duge. Har du på et tidspunkt ikke lavet pudebetræk af duge, det syntes jeg at kunne huske?

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *