Min nye yndling

Det sker hele tiden, ikke dagligt med ret ofte. At jeg får en ny yndling.

Tror egentlig at det er ret naturligt.  Der kommer nye til og de er gerne  mere interessante end de lidt ældre. Og her taler vi om plakaterne i MANGT butikken.

Kreativiteten der SKAL være en del af min hverdag, gør at jeg får skabt nye værker hele tiden. Både plakater, men også malerier og grafiske værker lavet på computeren. Har svært ved at stoppe. Ikke at jeg prøver på det, lader mig  allerhelst bare flyde med.

Og i den process har jeg lige nu fået en ny yndling. Det er en plakat. Den er endnu ikke navngivet. Men den er LÆKKER!

Lad mig introducere dette blå værk…

Det kommer i butikken inden længe. Men inden da afventer jeg posten. Har nemlig bestilt det i stor format 59 x 89 cm fra trykkeriet. Har rammen klar….så den kan komme op på væggen (eller stå på gulvet) så snart den kommer.

Den brune plakat med drengen, er en anden af mine favoritter. Den har jeg også bestilt i stort format, på lærred. Det bliver så godt.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke