Message Earth…bæredygtige notesbøger og kort

For nogle uger siden var jeg på Design Trade messen i Bella Centret. 

En messe jeg ikke tidligere har besøgt, om det var turen værd vil tiden vise.  Der var interessante oplæg fra danske designere der arbejder med bæredygtigt design. Hvilket var fascinerende og inspirerende….lige den slags input jeg ofte mangler i min “lille” by Aalborg. Der var smukt design og godt kunsthåndværk. Men jeg så dog ca. de samme ting et par uger tidligere i Herning på Formland UP/Graded. 
Der er mange der ikke forstår hvorfor der skal være to messer…..jeg kan godt være en af dem.

Nå men lidt billeder blev der som altid taget. Af stande, produkter og trendzoner.

design_trade_visit_lacarrieredk

Der var én stand, eller rettere ét produkt, der gjorde indtryk på mig….notesbøgerne og kortene fra Message Earth. Deres produktion er dansk og bæredygtig fra start til slut, hvilket i sig selv tiltaler mig. At designet er lækket og indbydende, gør det bare endnu bedre.

At få fingre i notesbøgerne og kortene er ikke så svært enda. Der er et stort forhandlernet allerede, fordelt over det meste af landet. Og så kan de naturligvis også købes on-line…..se mere på Message Earth’s hjemmeside.

message_earth_designtrade_lacarriereSå nu har jeg taget min nye lækre notesbog i brug, og i den skriver jeg ideer til dagen og vejen, til livet og dermed til fremtiden.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *