MED I NYT PROGRAM PÅ DR1

Siden marts måned har jeg haft DR på besøg flere gange, hvor de har optaget til deres nye program FRA YT TIL NYT, der vises på DR1 til oktober.

gittepromjo

De har været med på KREATIVE WORKSHOPS, brugt mange timer i værkstedet hvor jeg har lavet lækre sager, været med på flere af mine indretningsjobs, set mig lave forskellige møbler bla. af gamle skuffer. Det er blevet til ca. 9 programmer jeg medvirker i, og det har været noget af en fornøjelse!

Programmet omhandler folk der arbejder med genbrug, redesign og upcycling, og jeg glæder mig meget til at se det. Jeg ønsker at inspirere og oplyse, hvilket dette program (takket være DR1) er muligt. Her falder MIN MISSION også perfekt ind!

Jeg har lovet mange af jer at sige til når jeg vidste hvornår det kommer….og det gør jeg nu.

FRA YT TIL NYT ruller første gang over skræmen mandag d. 19. oktober på DR1. Og vises mandag – torsdag kl. 18.00, i ugerne 43, 44, 45 og 46. Spændende det er det, mildest talt:o)

2 replies
 1. Jannie says:

  Hej Gitte. Nu ruller genudsendelserne og jeg er blivet inspireret af væggen med de gamle ordbøger og derfor har jeg 2 spørgsmål. Hvilken lak er det at du bruger? Og ja man bruge papir der er lidt glossy? Jeg vil nemlig bruge sider fra leksikon.
  Pft Jannie

 2. Gitte Lacarriere says:

  Hej Jannie
  Dejligt at du kigger med. Lakken jeg bruger er limlak, og den hedder Mr. Johns limlak. Google det og den kommer frem. Med glossy sider kan du også gøre det. Med et leksikon skal du dog være opmærksom på at siderne ikke suger limlakken til sig, som almindelige bogsider. Hvilket kan resultere i luftbobler. Men prøv dig frem, og held og lykke.
  Gitte:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *